Заборавена Историја

Вистинската Историја на Словено-Аријските народи argonath

 

uY9Tt9x5h_U

Mатеријал од наследството на Словено-Ариевските народи Том 5 –Труш А.Н. (Велимудр) :

Глава 2 – Раселувањето од Седморечије

Глава 3 – Создавањето на Египет од Белите Родови

Глава 4 – Раселување на родот Сканда, Один и Скиф со Словен и Рус

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s