Американсите Јудејски финансиери ја креираат фашистичка Германија (Втор Дел)

Eдинствената земја која излегла од оваа војна со огромен економски бум биле Соединетите Американски Држави. Сепак, не само што направиле економски бум и богатството што го акумулирале од половина свет во оваа земја како резултат на војната, но истотака политичката позиција во светската арена се променила драматично. После Втората Светска Војна, С.А.Д. постанал водечка моќ во светот, контрабалансот кој бил Советскиот Сојуз. Анализите од овие резултати од војнта ненамерно не присилува да го поставиме следново прашање: за кого била предноста? Излегува дека тоа е предност само за американските еврејски финансиски кругови. Победникот кој го носел главниот товар од војната и најголемите човечки и економски губитоци бил Советскиот Сојуз. Според официјалните податоци, СССР платил со цена од 28 милиони човечки животи за победата над фашистичка Германија! Германците (кои истотака носат во себе и Словенрска крв)  загубиле 9 милиони човечки животи. Сите овие жртви биле жртвувани за високите ешалони на Јудејската финансова олигархија за да ја превземе контролата над економијата на планетава! Контролата на економијата значи вистинска моќ над светот! Би сакал уште една работа да кажам. Ниту збор не е слушнат во светот за вистинската Голема Трагедија – смртта на 28-те милиони луѓе во СССР, од кој мнозинството биле мирољубиви жители, жени и деца, и најголемото мнозинство биле Словените, односно Русите, Украинците и Белорусите! Светот преќутува за смртта на толкавиот број на луѓе, како ништо да не било. Како што “слободниот и демократскиот” свет преќутува за 10-те милиони луѓе кои биле убиени за време на Големата Јудејска Револуција во 1917 во земјите на Руската Империја! Сепак поголемото мнозинство на овие убиени или подложени на репресија, повторно, биле Руси, Украинци и Белоруси, односн Славјани! Сигурно, плановите на Јудејските финансиери не биле 100% успешни: тие биле во неможност да го уништат Советскиот Сојуз и да ги казнат во потполна мера “црните” Евреи во Русија кои се дигнале против нивната моќ. Сепак, казната на нивните колеги-Евреи не била најбитната цел на нивната политика во врска со Русија. Биле желни за потполно уништување на генетската основа на Рускиот нардод со цел да би се спречилна нивната евентуална преродба после крвавата Ноќ Сварогова, бидејќи само Русите можат да ги сопрат со својот победнички марш над планетава. Сите предвидувања се одредиле точно за Русија како центар на идниот просперитет за целото човештво, што би значело загуба ма моќта и богатство на социјалните паразити! Интересно е што тие успеале во релевантно бунтовиот Џозев Џугашвили и неговата банда да ги присилат да работат за нивните интереси. Произлегува дека Сталиновото одбивање за спореведувањето на плановите за Перманентната Револуција не го променила резултатот. Господата Јаков Шив и Ротшилд успеале да го принудат Советскиот Сојуз да го чинат она што им било потребно – да ја превземат моќта над целиот свет за нив, сепак, со една многу суштинска разлика. Рускиот народ, иако страдал од огромните загуби поради Советската моќ и Втората Светска Војна, не исчезнал од лицето на Земјата, како што се надевале господарите на Лејба Бронштајн – Троцки: каде во случајот на Перманентната Револуција, Рускиот народ ќе бил комплетно елиминиран и тотално избришан од лицето на оваа Мидгард-земја.

Истата задача му е доделена и на Адолф Шикелгрубер (Хитлер). Генералштабот на фашистичка Германија го елаборирал планот “Барбароса” што може да преведе и како “Руски варварин” (или пак – Barbarossa means “red beard” in Italian – Словените или Варварите имале меѓудругото и изразити црвени коси), според кој фашистичка Германија планирала да уништи 50% од поразените Славјани физички, и да ги стерилизира останатите 50% и да ги конвертира во робови!

7yIze Рускиот модел – Алена Коваленко

“Необично” доволно, и и покрај монструозноста на овој план во однос на Словените никој не викна гласно со индигнација за ова во средствата за јавното информирање на Запад, или дури пак во Русија. Џозев Сталин и неговата клика не се грижеле дури ни за тоа колку Руси ќе умреле за неговата цел која што била светска доминација. Сталин не бил будала; тој перфектно разбрал зошто и од кого Германија била оживеана и милитаризирана. Тој сакал да ги надмоќи прекуморските конкуренти во играта за светската доминација, но тој бил претепан. Сталин бил излажан од дезинформација за Хитлеровиот план да ја нападне Англија. Сталин очекувал дека во моментот кога Германците ќе ја започнат операцијата на префрлувањето на своите трупи на Британските Острови,  кога тие биле длабоко ангажирани со воените операции во Англија, тој ќе го подготви ударот врз германските трупи долж целата граница на Советскиот Сојуз: но скоро сите регуларни трупи биле концентрирани во близина на границата и чекале за наредбата да ја започнат офанзивата.

11986530_10206193649653761_5941278743766131856_n

Хитлер знаел за Сталиновите планови и му нанел провокативен удар неколку недели порано за разлика од офанзивните планови на Советскиот Сојуз. Ова била главната причина зошто Советскиот Сојуз претрпел огромни загуби во човечки животи и милиарна опрема за време на првите неколку месеци од војната. Сталин сметал дека Хитлер никогаш немал да започне војна на два фронта, што било комплетна стратегијска и тактичка лудост и Сталин не го сметал Хитлер за лудак, и, според тоа, очкувал да ја нападне Велика Британија. Хитлер не бил луд, тој перфектно ги разбрал сите “шармови” на дво-фронталната војна, но тој немал друг избор! Ако започнел милитарна операција против Англија, Советските трупи би ги удриле Германските трупи во грб и војната за Германија ќе била брзо завршена. Неочекуваното напаѓање на Советскиот Сојуз, Хитлер го одложил неизбежниот курс на настани за четири години, и неговата одлука чинела 28 милиони човечки животи за Советскиот Сојуз, и 9 милиони Германски. На еден или на друг начин, единствените кои профитирале биле Јудејските прекуморски финансиери: настаните се развивале онака како тие очекувале: Сепак, тие не очекувале дека Советскиот Сојуз би го издржал и преживеал тој удар. Згора на тоа, тие никогаш неможеле да замислат во нивните најужасни кошмари дека Советските трупи од кои мнозинството ги сочинувале Словените, не само што го издржале Германскиот удар, но, истотака да го изгубат и големиот дел од нивните стратешки материјали, го стопирале Хитлер и неговите сојузници и започнале да ги уништуваат нивните армии една по една. Овој радикален пресврт се случил на источниот фронт во 1942 и Германските трупи започнале да ги губат териториите што тие ги окупирале. Господата Шив и Ротшилд очигледно не го очекувале таквиот тек на настаните: тие се надевале дека Германските трупи ќе го поразат Советскиот Сојуз и на тој начин, да ги ослабат нив така што “сојузниците” лесно би се пресметале со нив. Јудеиската финансова олигархија била жедна да ги казни “црните” Eвреи од Советскиот Сојуз и од другите Европски земји, што се дигнале против нивната моќ, и, конечено, да ја достигнат светската доминација, која што неуспеале да ја остварат и после Јудеиската револуција во 1917.

Zentralbild Faschistenführer Hitler mit seinem Stab im Hauptquartier Im Juni 1940 ließ sich Hitler mit seinem Gefolge, es ist anzunehmen, daß dieses Foto in der

Тората ни кажува дека Богот Јехова го поставил племето на Левитите како глава на сите други Јудеиски племиња и одбивањето на Евреите да ги исполнат плановите на Господа преку Неговите медиатори – Левитите – значело еден од најголемите гревови против Него:
……………………………………………………..
8. Во тоа време Господ го одвоил племето на Леви, да го носи заветниот ковчег на Господа, да стојат пред Бога да му служат, и да благослвуваат во негово име, до денешен ден. 

9. Затоа Леви немал дел ниту наследство со неговите браќа; Господ било неговото наследство, според тоа како Господ твојот Бог му го ветел нему: 

10. И Јас останав во планината, согласно со првиот пат, четириесет дена и четириесет ноќи; и Господ ме услиши мене во тоа време истотака, и Господ нема да те уништи тебе. 

11. И Господ ми кажа мене, Востани, земи го твоето патување пред народот, дека тие можат да одат и да ја поседуваат  земјата, каде Јас се заколнав во нивните татковци да им ја дадат нив. 
……………………………………………………

Според Тората, секој Евреин кој ќе одбие да ја извршува Господовата волја за една или друга причина ќе биде казнет со смрт. Тората има долга листа на различни казнувања и клетви кои Господ Јехова ќе припремил за Евреите кои ќе се осмелат да го одбијат него или неговите планови:
……………………………………………………..
16. Пазете на себеси, да вашето срце не биде измамено, и вие да настраните, и да служите други богови, и да ги обожавате;

17. И тогаш Господовиот гнев ќе пламне против вас, и ќе го затвори рајот, да нема дожд, и тогаш твојата земја нема да го принесе својот плод; и да не погинете вие брзо од добрата земја што ви ја дава Господ вам. 

18. Затоа вие ќе ги поставите овие мој зборови во срцето и во душата ваша, и врзете ги за знак во својата рака, за тие да можат да бидат како запис помеѓу вашите очи.

Но тоа не е се:

……………………………………………………
10. Оној кој помеѓу вас е исплашен од Господа и се моли на гласот на неговиот слуга, дури и оди во темнината и нема светло, нека верува во името на Господа, и да остане помеѓу својот Бог. 

11. Еве, сите вие кои сте запалиле оган на Господовиот гнев, кој фрлил искри на Господа: оди во пламенот на вашиот оган, и во искрите кои вие ги разгоривте. “За ова ќе бидате казнети од мојата рака; вие ќе лежите доле во гробот”.

Уште повеќе, Господ ги повикува сите Евреи да го убијат секој оној кој се обидува да ги води на “погрешен пат” – надвор од Јеховиното “светло”.

7. Aко твојот брат, синот на твојата мајка, или твојот син, или твојата ќерка, или жената на твоите гради, или твојот пријател, кој што е како твојата душа, те примамува тајно, кажувајќи, Ајде да одиме и да им служиме на другите богови, кој не ти се познати тебе, ниту на твоите татковци;

8. Имено, боговите на луѓето кои се околу вас, близу тебе, или наделеку од тебе, од еден крај на земјата па дури и до другиот крај на земјата;

9. Ти нема да се сложиш со него, ниту да го слушаш него, ниту твоите очи ќе го гледаат него, ниту ќе го поштедиш, ниту ќе се прикриеш од него: 

10. Но ти сигурно ќе го убиеш него; со твојата рака што ќе биде прва врз него да го усмрти, а отпосле со раката на сите луѓе.
11.  И тогаш ќе го каменуваш, да умре; бидејќи тој се обидел да те отргне тебе од Господа твојот Бог, кој те одведе тебе од земјата Египет, од домот на ропството. 

12. И целиот Израел ќе слушне, и ќе се плаши, и нема повеќе да чини таква порочност како што е оваа помеѓу вас.

…………………………………..

Прилично интересна ситуација произлегува: Богот Јехова бара од секој Евреин веднаш да го убие секого кој се обидува да ја растресе верата во него, независтно кој е: без разлика да ли му е брат, сестра, мајка, татко, син, ќерки, или пријател. Вистинскиот Евреин мора да го убие Евреинот-одпадник веднаш во слава на Богот Јехова! Секој Евреин е должен да го стори ова во името на Господ дури и за малото растресување на нечија вера во Богот Јехова! Јас би сакал да истакнам дека; дури и интенцијата мора да биде казнета со смрт, без разлика на тоа кој е “искусувачот”! Секој Евреин не смее да биде лојален ниту на неговата фамилија, ниту на неговите пријатели, но само на Богот Јехова. Секој Евреин мора цврство да верува во него. Ако таквата казна треба да се изрече само поради обид да се примамат Евреите со друга вера, тогаш што им подготвил Господ Јехова на оние Евреи кои, сепак, биле во искушение и одбиле, поради една или друга причина, да се покоруваат на Јеховините закони? За извршување на овие закони, тој го назначил
Левиевото племе да бидат чувари и супервизори.

Еве што речено во оваа прилика во светата книга на секој Евреин:

13. Ако слушнеш во еден од твоите градови, кои Господ твојто Бог ти ги дал тебе да живееш, 
14. Гнасни мажи излегле од вас, и ги завеле жителите на нивните градови, кажи, “Aјде да одиме и да им служиме на другите богови, кои ти не ги познаваш”, —

15. Тогаш ќе се распрашаш, и ќе истражиш, и ќе прашаш совесно; гледај, ако биде вистина, и нештата сигурни, дека ваквите навреди се ковани меѓу вас;

16. Ти сигурно ќе ги поразиш жителите на тој град со ивицата на мечот, унинштувајќи го наполно, и она се што е во него, и неговиот добиток, со ивицата на мечот. 

17. И ќе го собереш целиот плен на сред улица, и ќе го запилиш со оган градот, и целиот плен и секоја пченица, за Господа твојот Бог: и ќе биде обилно за секого; и нема да биде повторно изграден. 

18. И тогаш ништо нема да се прилепи од проколнатото нешто на твојата рака: дека Господа може да се сврти од жестокоста на својот гнев, и да покаже милост кон тебе, и да ти се смили тебе, како што им се заколнал на твоите татковци;

19. Кога ти ќе се потчиништ на Господ твојот Бог и ќе се придржуваш кон сите негови заповеди што Јас ти ги заповедам тебе овој ден, да го чиниш она што е исправно за очите на Господ твојот Бог. 
…………………………………………………………

Богот Јехова дури им дал на Евреите, на неговите избраници, само два избора: или слепо да ги следат неговите цели кои што само Левитите го имаат правото на израз, или да умрат одбивајќи да ги следат нив! Навистина, каков “милостлив” Бог! Затоа, Хитлер имал план за деструкција на некои “црни” Евреи и да им покаже на Евреите од целиот свет еднаш засекогаш кој е господарот. Покрај тоа, бројот на убиените Евреи од Септември, 1939 до Мај 1945, е помалку од 300 000 луѓе, што е истотака голема трагедија, но од 1947 Јудејските печати од светов започнуваат да рикаат од секој ќош за 6 милиони жртви, за кој тие веќе рикале и на крајот од Првата Светска Војна објавувајќи го истиот број на “уништени” Eвреи на 19 Октомври 1919 во “Еврејскиот весник” од Њу Јорк. Од светската заедница не реагирале на оваа лажна информација после Првата Светска Војна, но Евреите постанале попаметни после Втората Светска Војна и веќе поседувале голем дел од средствата за јавно информирање, заедно и во Европа и во С.А.Д. Токму заради овој факт тие успеале да му наметнат на целиот свет мит за 6-те милиони Еврејски жртви и Еврејски “маченици” кои страдале воглавном од Германските фашисти. Но фашистите во целост биле финансирани од страна на Американските Јудејски финансиери и таму имало многу чисти Евреи и мелези во владиното тело на нацонал-социалистичката партија, како што е случајот со Јозеф Гебелс и Геринг.

10672333_10203624496026526_9223289568691784465_n

Да не го споменуваме фактот дека Адолф Шикелгрубер (Хитлер) бил Евреин. Но тоа не е се! 150 000 Евреи служеле во фашистичката Германска армија од војник до генерал!

righitmugshots

Eве еден интересен податок: http://www.rense.com/general43/jewserved.htm

jews_i1

Многу од нив имале високи владини награди за нивната беспрекорена служба кон Третиот Рајх! Бројот од 150 000 не звучи многу импресивно за многу луѓе. Сепак, да го одразиме ова малку повеќе. Овие кој биле 150 000 здрави Еврејски мажи биле од прилично млада возраст. Тие имале родители, браќа, сестри и дедовци; не сите мажи од Јудејската популација во Германија биле на оваа возраст, и не сите на оваа млада возраст биле погодни за армијата и сервисната флота поради нивната здравствена состојба! Така, 150 000 војници и офицери со Јудејско потекло представувале повеќе од еден милион од Јудејската популација во Германија. Тоа значи дека скоро секоја еврејска фамилија во Германија имала мажи борци од страната на фашистите и тие биле одговорни за убивањето на многу милиони жители и не биле од помал значај во тоа за разлика од  Германиците! Генерало жртвите од  28 милиони биле од Советскиот Сојуз, каде мнозинството биле Славјани! Па, за каков Холокаустот мас-медијата (која што генерално припаѓала на Јудеите) рикала толку недвосмислено доколку единствениот вистински геноцид бил нареден од “Руските” Eвреи после револуцијата во 1917 и Нацистите продолжиле, употребувајќи средства од Американските Јудејски финансиери, повторно против Словените, воглавном Русите?

Русија била таа која била изложена на Јудејскиот геноцид, губејќи воглавном од 70,000 – 100 000 милиони народ од 1917 – 1945. Овие бројки се вистински, а не паднати од небо. Но, поради “некоја” причина светските Јудејски медиуми преќутуваат за тоа, за нив тоа биле гоји, кој што треба да бидат уништени, доколку тие не сакаат да се покорат и да бидат робови. Тората, “светата” книга за секој Евреин, јасно го кажува ова! Немало таков Холокауст! Ричард Харвуд напишал книга “Дали Шесте Милиони Навистина Умреле? , каде што тој, воден од фактите и само фактите, докажува дека не биле убиени шест милиони Евреи, но само 250 000 илјади! После скоро осум години од судските прегледи во Канада, издавачот на книгата Ернс Зундел,  успеал во докажувањето дека сите информации во оваа книга се базирани на вистински документи и дека е апсолутно точна! За осум години сите Јудејски светски организации и нивните најдобри адвокати не биле во можноста да побијат ниту еден факт од оваа книга! Но кој знае за овој процес и неговите резултати? Речиси никој! Напротив, митот за Холокаустот кој никогаш не се случил, продолжува да се вкоренува во светот! Немало ниту гасни комори, ниту крематориум специјално градени да се горат ексклузивно Евреите! Уште поточно, имало крематориум каде телата на луѓето кој умреле од тифус и други инфекциски заболувања биле горени со цел да се спречи епидемијата. Попатно, телата на луѓето мртви од тифус и други опасни инфекциски заболувања биле горени не само во концентрационите кампови, но истотака и на другите места наскекаде во светот во сите времиња. Покрај тоа, немало многу Евреи помеѓу овие мртви од тифус и горени во крематориумот на концентрационите кампови! Истотака од интерес е каде што Евреите биле ставани во концентрационите кампови: далеку од сите, но само оние кои се бореле против окупацискиот режим во подземниот отпор, кој што бил воглавном од комунистите водени од Сталиновата група. Со други зборови, Евреите- демонстранти против моќта на Левитите зеле удел во отпорот. Според Тората, востанието на “црните” Евреи против Левитите е побуна против Богот Јехова и неговите закони во Тората: во спротивно тој е загрозен со смрт и клетви испратени од Богот Јехова. Па според Јудејските закони, сите Евреи кои земаат учество во побуната се субјети на физичка елиминација за да ги заплашат другите. Фактот дека 150 000 Евреи се бореле во Германската армија збори за ова повеќе од доволно. Немало геноцид на Евреите, но имало елиминација на оние кој ги одбиле законите во Тората и заповедите односно командите на Јехова. Втората Светска Војна била војна помеѓу две Јудејски групи, помеѓу “белите” Eвреи и побунивачите “црните” Евреи од бандата на Џозев Џугашвили – Сталин. 

Би сакал да споменам еден факт кој што Јудејските медиуми упорно го одбиваат поради “некоја” причина. Кога војната помеѓу Америка и Јапонија започнала, Американските аворитети фрлиле 250 000 Американци со Јапонско потекло во концентрационите кампови! Единствената вина било што имале Јапонски корени. Аворитетите не само што ги испратиле овие луѓе во камповите, но истотака им го конфискувале нивното земјиште. После војната сите оние кој преживеале биле ослободени, но на никој не му бил вратен неговиот одземен имот! Никој ништо не кажал за ова воопшто во Америка, или пак во Јапонија! Затоа е едноставно смешно да го изразат револтот на фактот дека некои од Евреите што зеле учество во отпорот се појавиле во концентрационите кампови. Било казнување за нивното подржување на бунтовниците – групата на “црните” Евреи кои започнале да ја играат нивната сопствена игра против “белите” Eвреи на Господата Јаков Шифт, Родшилд, Морган, Варбург, Рокфелер и остала екипа. Па, од гледиште на Тората, се било на место: било само смртна казна за девијацијата од командите на Богот Јехова, ништо повеќе. Кампањата на фиктивниот Холокауст била здиплена од Јудејската мас-медија со цел да се создаде лажна слика за луѓето маченици од страна на фашистите, да се одвлече вниманието на светската заедница од вистинските жртви на Јудејската политика, и ја создале ситуација во целиот свет каде секој критицизам кон Ционизмот, неговите методи и цели, ќе предизвика непосреден напад на светските масовни медиуми (од кои скоро сите се контролирани од Евреите) и и обвинувања за Анти-Семитизам. Кукларите и организаторите на двете Светски Војни се претвориле себеси во “жртви”, кој можат да прават што и да почуствуваат дека треба да прават и никој да го нема правото да им се спротистави на нивните планови за светска доминација, да не упати ниту критика за нивните актовности во нивнното постепено грабање на светската пита! Ајкулата ги проголтала жртвите и другите не смеат да видат “ајкула” во нив, само ненавредливи овци! Фактот дека овие “овци” наместо да пасат “трева” ги голтаат државите една по една, ограбувајќи го народот во нивните земји е само “фатаморгана” или “масовна халуцинација”, и поради “некоја” причина се појавува да биде ужасна реалност. Господата Јаков Шив и Ротшилдовиот план “B” работел добро како што тие очекувале, но не во потполност. Хитлеровите трупи не го уништиле Советскиот Сојуз, напротив, Советскиот Сојуз ја поразил фашистичка Германија каде што тие имале закачено толку многу надеж. Бутовниците против командите на Богот Јехова не биле уништени; напротив, кога Втората Светска Војна била завршена, моќта во многу земји од Источна Европа била превземена од страна на Евреите-комунисти од Станиловиот камп. Како додаток, Кина, Виетнам и Северна Кореа постанале комунистички. Како резултат на ова, после Втората Светска Војна, светот се поделил на две Јудејски групи: “белите” и “црните” Евреи. Точно ова била причината за започнувањето на Ладната Војна – опозицијата на овие две Јудејски групи, за кои што сите други луѓе на светов се само мал кусур за постигнувањето на нивната главна задача, а тоа е светската доминација на Евреите! Тие не сакаат ништо друго, но истовремено тие мораат да уништат колку што е можно повеќе од најдобрите сили и генетика на другите народи, со цел да ги конвертираат сите во нивни робови, како што ни кажува Тората:...дека мажите ќе го донесат кон тебе богатството на Паганите, и така нивните кралеви можат да бидат донесени како робови…”  После Втората Светска Војна Евреите имале доминатна позиција во сите економско развиени земји. Тие го оформиле и Израел. Тие конечно, ја имале доминацијата во светот, и нивниот паразитски систем го досегнал максимумот пред зората на следниот Сварог Ден. Сепак, тие не успеале тотално да ги исполнат командите на Богот Јехова, иако тие постигнале многу. Тие неуспеале да ги уништат сите оние кој би можеле да го спречат нивниот паразитски систем за постигнувањето на светската доминација пред новиот Ден Сварогов.  Залудно нивниот Бог Јехова им кажувал нив: ….”За нациите и кралствата кои нема да ти служат тебе ќе загинат; да, овие нации ќе бидат залудно потрошени..”  

И баш точно Рускиот народ и Руската држава која тие се обидувале да ја загубат, бидејќи точно Рускиот народ е тој кој е предодреден да го сопре светскиот паразитски систем и да ги исчисти Темните Сили од нашата Мидгард-земја….

slavic_warriors_by_pozdn9k-d4r9qut (1)

11082603_348512445359978_7704211448966982979_n

За крај:

Со почетокот на Втората Светска војна која што е организирана од Американската Јудејско финансова мафија, и особено кога таа била завршена, моќната паразитска држава, која постанала супер држава поседувајќи го тоталното робовладетелство над Европа и подоцна над сите развиени земји, се појавила во светов. Паразитската супер-држава била Америка. После успешните финансови револуции од 1913 до 1939 Јудејската финансова мафија зела речиси тотална контрола над оваа млада земја која што сеуште немала развиено сопствена традиција и идеологија. Како резултат на нивните активности, САД постанал новиот центар на паразитскиот ситем на Евреите кои бил многу долго планиран. Америка денска е Хазарскиот Каганат од 10-тиот век, само со ново квалитативно ниво. Употребувајќи ја институацијата на “демократијата” и “слободата” како оружје на Евреите добиена е не само еднаквост со доселеничката популација од Европа туку и моќ во многуте земји после Втората Светска Војна (1939-1945), која што им ја дала можноста да создадат паразитски супер-систем наречен Светска Влада или Комитет 300. И започнале да го наметнуваат врз целитот свет Новиот Поредок, каде улогата на робови е припремена да го надмине бројот на луѓето, кои мораат да работат за “златната елита”, која што е содржана од Евреите и единствено од нив! Преку овој систем Евреите намераваат да го реализираат она што нивниот Бог Јехова, им го ветил нив во Тората за нивната верна служба – комплетна доминација над сите луѓе и целото богатство, со тотална физичка елиминација на оние држави и култури кој им попречуваат во нивните болни сатански планови или не сакаат да бидат претворени во робови и да им ги дадат богатствата на својата земја; сето ова е отворено пишано во книгите кои се свети за Евреите.

BACK

Advertisements

2 thoughts on “Американсите Јудејски финансиери ја креираат фашистичка Германија (Втор Дел)

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s