Структурата на Астралните Паразити (Дел VI)

  • 13. Земање на Енергија преку слика

Во 1987 година, во Првиот московски медицински институт, испитувале и применувале многу опширни сесии за анти-стареење и здравје – обновување за “елитата”. За тоа да би се спровело, конструирале т.н. астрална машина, која била голема спирална цевка во која циркулирал солен раствор (0.9% раствор на натриум хлорид). Со помош на колебање на магнетното поле го добивале тоа, да животната енергија на човекот донатор се предаде на избраниот”, откако другиот ќе почувствува налет на сила, и тоа бил ефектот на подмладување, додека истовремено човекот донатор слабеел, и имал поинаква патологија. И што повеќе човекот донатор бил вклучуван во таквата “трансфузија” на животната сила, воочувани се потешки и поопасни последици.

7d1a7d_705ead13b4454ab795675cc30accc556-mv2

За опоравување и подмладување “избраниот” удобно бил сместен во посебна лежалка, која заедно со него внатре е сместена гигантска спирала. Секако, само ментално пореметена особа може доброволно да се сложи да постане донатор. Но многу често донаторот за тоа никој ништо не го прашувал!

HR-Giger-Sigoya.jpg

6863bfd2b5cf930484c4df3b75607a42.jpg

“Само” е земана фотографија од посакуваниот донатор и….таа била сместувана во посебен дел од ѓаволската машина. Со посредство на зрачање на фотографијата од човекот магнетното поле на донаторот добивало ист ефект кaде наместо фотографијата бил присутен самиот човек донатор! Мислам дека не е потребно да се објаснува донаторот кои учествува во таквиот експеримент дека никој ништо не го ни прашал.

hero_EB20051106REVIEWS08511060302AR.jpg

И тоа не е изум на научна фантастика, туку објективна реалност! Потаму, откако Олга избегала од затвор, одлучиле да ја казнат на тој начин. (Ете зошто не е добро да ги оставаме своите фотографии и фотографиите на семејството на своите профили каде на сите би можеле да им бидат достапни за манипулација. Не мора да биде во прашање ваква машина, туку само обично или можда необично делување).

Giger-Black-and-White.jpg

90cfe497e62ec05adefe07cd04cb7ac0.jpg

strangers.jpg

 

  • 14. Интернет Вампири

Многумина, секако, знаат дека енергетските вампири се многу реални. Тие немаат крвави заби. Мирно идат во лов, не само во глувата доба од ноќта, туку и во сред бел ден. Поврзување на светот со интернет мрежата, енергетските вампири имаат на распологање безгранични пасишта каде има милиони потенцијални жртви.

9ebc76c387316a0d1bdf1ba35eb6199c.jpg

Каде и да се во потрага за информации или комуникација, тие шпионираат секаде. Колку е опасно да се комуницира со вампирите на мрежата и како да се избегне судирот со овие створови? Ајде да истражиме.

Волкот во јагнешка кожа е Вампирот.

ab336bc9c8726313b68b7ee208f6b5ca.jpg

Вампирите скитаат на мрежата како би ги “навеле” наивните жртви на негативни емоции. “Донаторот” секој пат одминува од бојното поле во нестабилна состојба. Него го преплавуваат емоции од лутина до вина, и тие се чувстуваат многу болно. Ако вампирот делува долго, сместувајќи се во кругот на “моите пријатели” на социјалната мрежа, состојбата на жртвата секој пат се влошува од ден во ден. После тоа, тоа може да доведе до депресија, жртвата не ја наоѓа причината во енергетските вампири и не е во состојба тоа да го артикулира, до пореметување на спиењето, вирусни болести, хронични болести и други неволи, дури и до склоност кон самоубиство. Но вампирот ќе биде здрав и среќен, тој ќе процвета мачејќи ја жртвата.

图片14.png

dc08.jpg

Енергетските вмапири не се исти по својата суштина. Ноќните вампири, делуваат, по правило, спонтано. Тие немаат свесна желба да ја доведат жртвата во лоша здравствена состојба. Главната цел е дека се заинтересирани да најдат на мрежата пациенти за бескрајна жалба и солзи и редовно да ги изложуваат во зависност од целта. Тој пријател стално кука и плаче, тој секогаш е лошо расположен, никогаш не бил доволно радосен и среќен, целиот негов живот е континуиран пркеу незгоди и несреќни. Набилдан баксуз би рекол. Неговиот статус на социјалната мрежа е полн со тага. Тој никогаш нема некоја позитивна реченица. Никогаш нема да ја види светлата точка или оптимизмот за надминување на проблемите. Неговите коментари се полни со “слобода” и истовремно се во состојба да го расипат расположението дури и на луѓето што се полни со љубов кон животот. Секогаш треба да се има здрава критика, но кога критиката станала начин на живот, и сме се потопиле во жалење, кукање и плачење тогаш со сигурност сме навјасале некој ентитет од ваков калибар.

LQ1J4kh-Xbnl_zpsjiuyyskd.jpg

Dark-City-featured-image

Денскиот вампир, напротив, активен е, енергичен и делува апсолутно свесно. На интернетот, најчесто доаѓа под маска на “трол” – анонимен агресор. Овие луѓе патуваат од извор до извор, предизвикувајќи скандали. Тие буквално навалуваат на жртвата, грубо вреѓаат и понижуваат – а потоа исчезнуваат од бојното поле, оставајќи чувство на незадоволство кај жртвите: жртвата не е во состојба адекватно да одговори, не се носи добро со нападот. Оваа состојба е најопасна, бидејќи ја тера жртвата во нови и нови и нови контакти со “тролот”. Кога жртвата е фатена, обидувајќи да си го одбрани своето достоинство, секогаш се испоставува дека е губитник. Во тешките случаеви, дневните вампири се обединуваат и организираат во усогласено дејство за некој да го демнат, прогонат и цицаат.

Лек за “крвопиите” 

a29d31e260a44f88e722eb7927ad1bd5.jpg

Главната работа е дека е време да се разбере дека подржуваме деструктивна врска. Ако сте погодиле дека се работи за енергетски вампир, најдобрата работа која треба да ја направите е да ја прекинете целата комуникација со него. Идеално е да се тргнете од Интернетот неколку неделни. Сеакако, потребна е посебна сила на волја – но верувајте, ова е најефикасно средство.

Ако од некоја причина оваа опција не успее (на пример, морате да комуницирата на мрежата службено), постојат неколку правила на однесување, кои можат да помогнат да се минимизира штетата предизвикана од онлајн – вампирите.

  • Комуницирајте на мрежата со оние кои лично ги знате. Помалце контакти со виртуелните странци;
  • Немојте да се впуштате во било каква интернет расправа. Дури и ако вам ви се чини дека можете да го докажувате своето мислење. Што повеќе мислиме дека е така, тоа е опасна замка – не паѓајте во нејзе;
  • Пред влез во расправа и конфликт, направете заштита,
  • Рамнодушно сложете се со било која од оптужбите. Не ја земјата критиката сериозно, преведете го на шала и смеа;
  • Ако вам ви досаѓаат ноќните вампири, сами жалете им се на свој начин. Не оставајте без негативен коментар ниту еден негов збор;
  • Парадоксалното реагирајте на жалбите на “несреќникот”: вицеви, хумор, смајли, со изненадување одговарајте му на прашањата.

 

Тоа вам ќе ви помогне да го уништите наметнатото сценарио на комуникација.. Ако сеуште не можете да го избегнете контактот со “вампирот” обидете се да ја вратите рамнотежета. Најдобро средство да се врати изгубената енергија е водата (особено ладната вода има поголемо магијско својство). Може полесно да ја програмирате и да ве прочисти. Поради тоа, истуширајте се или само измијте се со протечната вода, испијте топол чај од жалфија и сл..

o-COOKING-WITH-HERBS-facebook.jpg

Прошетајте низ двор или парк – чисиот воздух има благотворен ефект на умот и ќе ви го врати разположението. Научите некоја техника за свесно дишење и дадете му команда на воздухот да ја извентилира негативната енергија и да ве наполни со позитивна. Смејте се со луѓето, дури и тоа ако не го сакате –  и после некое време ќе чувстувате дека вам тоа ви се допаѓа.!

Crystal-therapy.jpg

Кристалотерапијата може да исто така да ви ги прочисти чакрите, да ве избалансира и негативната енергија да ви ја трансформира во позитивна.

meditate-while-you-medicate-chakra-cleanse-weedist1.jpg

И што е најважно, честите излагања од мрежата во стварноста – тоа е здраво отрезнување и овозможува да примите позитивна енергија од контактот со природата, уметноста и добрите луѓе, кои се далеку подрагоцени и повредни од оние вампирски свесни и несвесни типови…

 

Крај 6/7 дел…

ТЕКСТОТ ПРОДОЛЖУВА….

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s